Gestoord is een uniek stripboek over psychiatrie

Array

Hoe leg je een kind van 11 uit wat het betekent dat zijn moeder schizofreen is? Of dat een klasgenootje autistisch is? Gestoord, een nieuw stripboek met daarbij begrijpelijke teksten over allerlei psychische aandoeningen maakt dat nu een stuk makkelijker. Voor slechts € 3,95 (excl. verzendkosten) te bestellen via [email protected]


Over het boek Gestoord

Gestoord geeft op een toegankelijke manier uitleg over aandoeningen als eetstoornissen, autisme, psychoses en depressiviteit. De teksten zijn geschreven door Roos Geerse en Wouter Kusters en zijn bedoeld voor jongeren van 11 tot 17 jaar. Het GGZ-Informatiepunt Leiden e.o. stelt het boek tijdens haar voorlichtingen gratis beschikbaar aan scholen in de regio.

Naast uitleg over psychische aandoeningen bevat Gestoord de strip Hersenspinsels van de bekende Vlaamse striptekenaar Steven Dupré. Hersenspinsels is een aflevering van de stripboekenserie ‘Sarah en Robin’.

Naast uitleg over psychische aandoeningen bevat Gestoord de strip ‘Hersenspinsels’ van de bekende Vlaamse striptekenaar Steven Dupré. Hersenspinsels is een aflevering van de stripboekenserie ‘Sarah en Robin’.

Meer informatie: http://www.ggz-informatiepunt.nl

Recente artikelen