Seminar Dr. Korotkov: Energievelden wetenschappelijk gedocumenteerd

Array

Op uitnodiging van de Foundation for Alternative and Integrative Medicine komt Dr. Konstantin Korotkov op 16 april 2011 naar Maarssen voor een seminar over de GDV-camera waarmee met digitale Kirlian fotografie energievelden zichtbaar kunnen worden gemaakt. Het seminar is vooral bedoeld voor de immer sceptische Hollander die moeite heeft te geloven dat energievelden bestaan en daar een bewijs van wil zien. Buiten Nederland wordt de digitale GDV camera al in diverse gerenommeerde ziekenhuizen gebruikt bij het diagnosticeren van de fysieke conditie van patienten.

Op het seminar zullen Dr. Korotkov en Martin Möhrke de nieuwste mogelijkheden laten zien van digitale Kirlian fotografie. Aan de orde komen thermografische scans en biofotonen-emissies door meridianen en biovelden waarmee energievelden van mens, dier, ruimtes en materie zichtbaar gemaakt kunnen worden. Korotkov gaat in op het interpreteren van het menselijke lichaamsveld en legt uit hoe dit op allerlei gebieden gebruikt kan worden met name bij het stellen van medische diagnoses en het behalen van betere behandelresultaten. Daarbij verwijst hij naar wetenschappelijke studies en experimenten van over de hele wereld
(zie http://www.pubmed.com en http://www.korotkov.org ).

Professor Konstantin G. Korotkov is verbonden aan de Universiteit van Sint Petersburg en voorzitter van de International Union for Medical and Applied Bioelectrography. Hij houdt zich al 25 jaar bezig met Kirlian fotografisch onderzoek naar energievelden en heeft zich daarbij onder meer gericht op de verbanden tussen de energievelden rondom de vingertoppen bij de mens, de relaties daarvan in het lichaam, en welke conclusies men aan de uitslagen kan verbinden. Dit onderzoek heeft geleid tot de geavanceerde digitale GDV-camera. Deze camera geeft exacte beelden weer van alle lichaamsgebieden (of andere organismen en/of materialen), zodat bij klachten en/of verstoringen van deze velden er meer gericht kan worden behandeld.

Het seminar in Maarssen is op non-profit basis georganiseerd door de New Health Academy, een eventuele netto opbrengst wordt geschonken aan de Foundation for Alternative and Integrative Medicine (FAIM).
Voor journalisten is er een speciale persconferentie aan de vooravond (15 april) van het seminar. Voor aanmelden zie de redactienoot hieronder.
Webmasters kunnen een affiliate link leggen naar de uitnodiging, zie www.tradetracker.com onder ‘new health academy’

Datum seminar: 16 april 2011
Lokatie: Pim Jacobs Theater
Harmonieplein 4
3603 BM Maarssen
Tel: 0346-574912
Aanvang-einde:  9.30 uur – 16.30 uur
Taal: Engelstalig

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen