Ambulante verslavingszorg scoort hoog boven landelijk gemiddelde

Array

CrisisCare Trubendorffer erg goed beoordeeld in de GGZ-Thermometer
De ambulante verslavingsbehandelingen van CrisisCare Trubendorffer uit Amsterdam scoren hoog boven het landelijk gemiddelde in de GGZ-Thermometer. De effectiviteit van- en tevredenheid over- de dienstverlening van CrisisCare Trubendorffer wordt wederom beoordeeld met een acht, dat blijkt uit de benchmark van marktonderzoeksbureau Stratus. Stratus houdt jaarlijks een onderzoek onder de verschillende GGZ-instellingen in Nederland.

No-nonsense aanpak
Dick Trubendorffer, directeur van CrisisCare Trubendorffer: ?De mooie uitkomsten uit het onderzoek onderstrepen het succes van de persoonlijke benadering, waar wij twee jaar geleden voor hebben gekozen. Onze onderscheidende behandeling blijkt erg goed aan te sluiten op de individuele behoefte van onze clienten; zo hebben wij geen wachtlijsten, gegarandeerd binnen 24 uur een intake en zorgen onze ruime openingstijden ervoor dat behandelingen goed zijn te combineren met bijvoorbeeld een baan of privéomstandigheden.? Het onderzoek onderbouwt de stelling dat ambulante verslavingszorg meer effect heeft dan een klinische behandeling.
Trubendorffer: ?Naast onze clientgerichte benadering is onze no-nonsense-aanpak ook aanzienlijk goedkoper dan een klinische behandeling met een vergelijkbare behandelingsintensiteit. Onze behandelingen worden vergoed door alle zorgverzekeraars en kosten de verzekeraar gemiddeld niet meer dan ? 5.000,-. Als je dat afzet tegen de ? 25.000,- van een gemiddelde klinische behandeling, is het begrijpelijk dat zorgverzekeraars ook erg blij zijn met onze ambulante zorg. De verwachting is dat wij dit jaar ? 10 miljoen gaan besparen voor de consument en de verzekeraars waar wij een contract mee hebben.?

Over CrisisCare Trubendorffer

CrisisCare Trubendorffer is een GGZ-instelling voor verslavingszorg en dubbele diagnose. CrisisCare Trubendorffer is een jonge, innoverende organisatie met hoge slagingspercentages. De eigentijdse hulpverlening is laagdrempelig en kent geen- of korte wachtlijsten en een ?no-nonsens? klimaat waarin hulp wordt geboden die bewezen werkt en waar een goede sfeer vooropstaat.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen