Nieuwe parkeergarage voor patiënten

Array

Patienten en bezoekers van het Erasmus MC kunnen vanaf 1 februari ook parkeren in de nieuwe parkeergarage aan de Wytemaweg.

Parkeergarage
Het Erasmus MC beschikt daarmee over twee parkeerlocaties voor patienten en bezoekers: parkeergarage Westzeedijk met 680 plaatsen en parkeergarage Wytemaweg met 360 plaatsen.

Onder Sophia
De parkeergarage aan de Wytemaweg 12 bevindt zich onder het Erasmus MC-Sophia. De garage is handig voor met name patienten en bezoekers van het Erasmus MC-Sophia en gebouw Rochussenstraat. In de parkeergarage Wytemaweg zijn 8
parkeerplaatsen voor invaliden.

Acute Hulp
Patienten en bezoekers van het Erasmus MC en het faculteitsgebouw kunnen het beste parkeren aan de Westzeedijk 361. De parkeerplaatsen voor de Acute Hulp Sophia zijn in de parkeergarage Westzeedijk.

Looproute
De looproute vanuit de parkeergarage Wytemaweg naar het Erasmus MC-Sophia is via een hellingbaan voor voetgangers, vanuit de parkeergarage langs het Ronald McDonald Huis Sophia, naar de ingang van het Erasmus MC-Sophia en gebouw Rochussenstraat.

Plattegrond
Meer weten? Lees alle informatie over de opening van de nieuwe parkeergarage Wytemaweg. Bekijk ook de plattegrond van de parkeerfaciliteiten.

Vragen
Heeft u vragen over de bereikbaarheid van het Erasmus MC? Mail dan naar:
[email protected].

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen