Publieksdag over hart- en vaatziekten in LUMC

Publieksdag over hart- en vaatziekten

Publicatiedatum: 9 februari 2012 | NIEUWSBERICHT Aandachtsgebieden: Patient en zorg, Research

Op zaterdag 11 februari staan hart- en vaatziekten centraal in het LUMC tijdens de publieksdag van de Hartstichting en de Hart & Vaatgroep. U kunt op een toegankelijke en unieke manier kennis maken met wetenschappers en hun werk.

Goed cholesterol
De titel van de dag is Tussen lab & leven. U kunt een kijkje nemen in een supergroot hart van 8 meter breed en 6 meter hoog. Er is een lezing van dr. Miranda van Eck van het Leiden Amsterdam Center for Drug Research (LACDR) over wat `goed’ cholesterol goed maakt. En u kunt een rondleiding krijgen door het Anatomisch Museum van het LUMC.

U bent van harte welkom tussen 12.15 uur en 17.00 uur in het Onderwijsgebouw (Gebouw 3) van het LUMC, Hippocratespad 21. Aanmelden kan via de website van de Hartstichting of via telefoonnummer 088 – 11 11 600.

bron: LUMC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen