TVL Business 4 maart over Maastricht Instruments

Array

Het televisieprogramma TVLimburg Busines gaat zondag 4 maart over Maastricht Instruments van het Maastricht UMC+. TVL Business wordt elke week op zondag vanaf 8.00 uur uitgezonden en de hele dag herhaald.

Maastricht Instruments is een high-tech bedrijf van het Maastricht UMC+ dat innovatieve en marktgerichte oplossingen realiseert. Dat doet men voor zowel MKB-bedrijven als academische en industriele research and development instellingen. Het vormt daarmee een belangrijke schakel in Maastricht tussen een kennisinstellingen en de commerciele markt.

Onderwerpen
Aan bod komen, naast een gesprekje met Frans Smeets (directeur Maastrichts Instruments) ondermeer aan bod de door Maastrichts Instruments ontwikkelde Couveusebrancard (Toine Mulder en Paul Laeven), de nieuwe respiratiekamers van Humane Biologie (met Guy Plasqui en Emile Arnoldussen en Maikel Beerens van het bedrijf Xilloc.

Uitzending gemist?
Geen nood, de aflevering van TVLbusines die over het Maastricht UMC+ gaan zijn terug te kijken op mumc.tv

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen