De Wellington Kliniek gaat Prins Friso verder behandelen

Namens de Koninklijke Familie deelt de Rijksvoorlichtingsdienst mee: Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso is vandaag aangekomen in Londen, zijn woonplaats sinds vele jaren. Op basis van adviezen van deskundigen is gekozen voor het Wellington ziekenhuis waar Prins Friso in zijn huidige toestand optimaal kan worden verzorgd. Londen biedt ook voor de kinderen van de Prins het meeste vooruitzicht op continuïteit en stabiliteit. In het ziekenhuis zal worden geprobeerd het revalidatieproces te beginnen.
De Wellington Acute Neurologische Revalidatie Unit
Het Wellington ziekenhuis is een ziekenhuis met 266 bedden ziekenhuis, waarvan 46 bedden behoren tot de speciale Acute Neurologische Revalidatie Unit. De Wellington kliniek levert een uitstekende zorg en heeft een internationale reputatie voor excellentie. De Wellington Acute Neurologische Revalidatie Unit is een belangrijk onderdeel van The Wellington Hospital en heeft een internationale reputatie voor de hoge kwaliteit van haar behandelingen. Het is onlangs bekroond met 3 jaar accreditatie door CARF, een internationaal erkende onafhankelijke instantie die standaarden evalueert in de revalidatie over de hele wereld.

De  Acute Neurologische Revalidatie Unit wordt gerund door een multi-disciplinair team van ervaren consultants, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, neuropsychologen en dietisten. De focus van het afdeling is om met een multidisciplinair team de revalidatie van mensen die uitdagende neurologische aandoeningen zo optimaal mogelijk te behandelen. Voorzieningen, waaronder drie sportscholen en een zwembad met hydrotherapie, bieden de hoogste kwaliteit van zorg aan patienten om de ‘functionele mogelijkheden te maximaliseren.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen