web analytics

MedicalFacts

MedicalFacts wordt mede mogelijk gemaakt met steun van:
astrazeneca 728 x 90 longpas
0

De Wellington Kliniek gaat Prins Friso verder behandelen

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding 1 March, 2012
Namens de Koninklijke Familie deelt de Rijksvoorlichtingsdienst mee: Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso is vandaag aangekomen in Londen, zijn woonplaats sinds vele jaren. Op basis van adviezen van deskundigen is gekozen voor het Wellington ziekenhuis waar Prins Friso in zijn huidige toestand optimaal kan worden verzorgd. Londen biedt ook voor de kinderen van de Prins het meeste vooruitzicht op continuïteit en stabiliteit. In het ziekenhuis zal worden geprobeerd het revalidatieproces te beginnen.
De Wellington Acute Neurologische Revalidatie Unit
Het Wellington ziekenhuis is een ziekenhuis met 266 bedden ziekenhuis, waarvan 46 bedden behoren tot de speciale Acute Neurologische Revalidatie Unit. De Wellington kliniek levert een uitstekende zorg en heeft een internationale reputatie voor excellentie.

De Wellington Acute Neurologische Revalidatie Unit is een belangrijk onderdeel van The Wellington Hospital en heeft een internationale reputatie voor de hoge kwaliteit van haar behandelingen. Het is onlangs bekroond met 3 jaar accreditatie door CARF, een internationaal erkende onafhankelijke instantie die standaarden evalueert in de revalidatie over de hele wereld.

De  Acute Neurologische Revalidatie Unit wordt gerund door een multi-disciplinair team van ervaren consultants, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, neuropsychologen en dietisten. De focus van het afdeling is om met een multidisciplinair team de revalidatie van mensen die uitdagende neurologische aandoeningen zo optimaal mogelijk te behandelen. Voorzieningen, waaronder drie sportscholen en een zwembad met hydrotherapie, bieden de hoogste kwaliteit van zorg aan patienten om de ‘functionele mogelijkheden te maximaliseren.
Tagged with:

Comments are closed.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!

captcha image

Protected by Sabre. 6787 aliens stopped.