Spaarne Ziekenhuis in avond slechter bereikbaar door werkzaamheden Drie Merenweg

Van maandag 27 februari tot en met vrijdag 6 april wordt er gewerkt aan de Drie Merenweg.

Afsluiting
Van maandag 27 februari tot en met vrijdag 12 maart is een deel van de Drie Merenweg afgesloten. Het gaat om het stuk tussen de Groene Weelde en de aansluiting met de N201. Dit deel van de weg is in die periode iedere nacht van 20.00 tot 05.00 uur in beide richtingen dicht.

Van Vijfhuizen naar het Spaarne Ziekenhuis
Wilt u tussen 27 februari en 12 maart, tussen 20.00 en 05.00 uur van Vijfhuizen naar het Spaarne Ziekenhuis met de auto? Volg dan de omleiding richting Hoofddorp. Via de Nieuwe Bennebroekerweg en de Van Heuven Goedhartlaan komt u weer op de N201 en kunt u richting het Spaarne Ziekenhuis rijden.

Van het Spaarne Ziekenhuis naar Vijfhuizen
Wilt u tussen 27 februari en 12 maart, tussen 20.00 en 05.00 uur van het Spaarne Ziekenhuis naar Vijfhuizen met de auto? Volg dan de omleiding over de Hoofdweg N520, de A5 en de A9.

Verdere werkzaamheden
Vanaf 15 maart tot en met 6 april wordt er nog verder gewerkt aan de Drie Merenweg. Omleidingen worden aangegeven. Bij deze werkzaamheden blijft er één rijbaan beschikbaar voor het verkeer.
Meer informatie vindt u op www.infoN205.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen