web analytics

MedicalFacts

MedicalFacts wordt mede mogelijk gemaakt met steun van:
astrazeneca 728 x 90 longpas
0

Huisarts voor de rechter wegens beschuldiging belangenverstrengeling

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink 21 March, 2012
Woensdag 28 maart moet huisarts Hans van der Linde voor de rechter verschijnen in de zaak die tegen hem is aangespannen door minister Edith Schippers (Volksgezondheid) en het RIVM. Van der Linde heeft gezegd dat de minister en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zich schuldig hebben gemaakt aan belangenverstrengeling bij de griepvaccinaties.

De huisarts twijfelt al jaren aan het medisch nut van de griepprik, die de overheid gratis aan grote groepen Nederlanders beschikbaar stelt. Roel Coutinho werkt als deeltijdhoogleraar samen met farmaceutische bedrijven.

Volgens de huisarts hebben ongeveer 6000 mensen een petitie getekend waarin er bij minister Schippers op aan wordt gedrongen om dit proces af te blazen.


Comments are closed.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!

Protected by Sabre. 6787 aliens stopped.