Voorzitter College van Bestuur Universiteit van Amsterdam, Louise Gunning, biedt ontslag aan

Array

Louise Gunning heeft gisterenavond haar ontslag als voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam aangeboden aan de Raden van Toezicht.Gunning: ‘Ik hoop dat mijn vertrek de Raden van Toezicht de ruimte en de tijd geeft om een vernieuwd College van Bestuur samen te stellen. Een College van Bestuur dat in staat is om weer rust te brengen binnen de Universiteit van Amsterdam en in de komende tijd leiding te geven aan de modernisering, met als uitgangspunt het tienpuntenplan. Een College van Bestuur dat de belangen van zowel de Universiteit van Amsterdam als de Hogeschool van Amsterdam behartigt.’

logo-uva02-2lines_gif‘Door de inzet van hoogleraren, wetenschappers, docenten en studenten is de Universiteit van Amsterdam uitgegroeid tot een toonaangevende onderzoeksuniversiteit en staat de universiteit internationaal hoog aangeschreven. We hebben fantastische onderzoekers, we leiden ze op, we trekken ze aan en we houden ze vast. We geven goed onderwijs, waardoor studenten van binnen- en buitenland heel bewust kiezen om bij ons te komen studeren. Dat kwaliteitsniveau hebben we niet in een of twee faculteiten maar over de volle breedte en dat is bijzonder. Ik ben er trots op dat ik daar ook als bestuurder een bijdrage aan heb mogen leveren. Hiermee heeft de Universiteit van Amsterdam een uitstekende uitgangspositie om te moderniseren.’

Bron: Universiteit van Amsterdam

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen