web analytics

MedicalFacts

MedicalFacts wordt mede mogelijk gemaakt met steun van:
astrazeneca 728 x 90 longpas
0

Amphia en SHL-Groep slaan handen ineen

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding 23 March, 2012
Radiodiagnostiek en spreekuren Orthopedie, Dermatologie, Psychiatrie en KNO-heelkunde in Etten-Leur
BREDA/OOSTERHOUT – Het Amphia Ziekenhuis en SHL-Groep introduceren vanaf maart 2012 gezamenlijk een radiodiagnostiek voorziening op locatie Trivium in Etten-Leur. Hier worden standaard röntgenfoto’s gemaakt door gediplomeerd radiologische laboranten van SHL. De foto’s worden beoordeeld door de radiologen van het Amphia Ziekenhuis. Dankzij deze voorziening kunnen huisartsen uit de directe omgeving hun patienten vanaf nu doorverwijzen naar locatie Trivium in Etten-Leur voor het maken van een foto. Ruben Baumgarten, voorzitter Raad van Bestuur SHL-Groep: “Met deze voorziening bieden wij patienten en huisartsen in de regio extra service. Het past uitstekend bij onze visie om laag-complexe diagnostiek dicht bij huis aan te bieden. Daarbij werken we graag samen met de medisch specialisten van het Amphia Ziekenhuis.”

 

Diverse specialismen bieden ook spreekuren aan

Naast radiodiagnostiek biedt Amphia vanaf maart ook spreekuren Orthopedie en Dermatologie op deze locatie aan. Voor spreekuren van Psychiatrie konden patienten al terecht op het Trivium. In de loop van het voorjaar kunnen inwoners van Etten-Leur en omgeving ook terecht op het spreekuur van de KNO-arts. Ernst Hoette, lid Raad van Bestuur Amphia Ziekenhuis: “Dankzij deze samenwerking kunnen wij medisch specialistische zorg dichtbij huis bieden als het kan en in Breda als het nodig is.”

 

Inwoners Etten-Leur krijgen meer keuzemogelijkheden

De diensten worden al vanaf 1 maart in locatie Trivium aangeboden. Vandaag, 23 maart, werd de officiele opening verricht door de wethouder maatschappelijke zorg & onderwijs van Etten-Leur, dhr. T.M.P. Vaes. Vanaf dat moment zijn alle spreekuren volledig gevuld. Huisarts Bugter uit Etten-Leur is blij met de uitbreidingen in Etten-Leur: “Ik vind het een goed initiatief dat de patient meer keuzemogelijkheid krijgt voor diagnostiek en behandeling dicht bij huis.”

 
Comments are closed.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!

Protected by Sabre. 6787 aliens stopped.