Mijlpaal: meer dan 100.000 zorgaanbieders op ZorgkaartNederland

Bezoekers van ZorgkaartNederland.nl kunnen vanaf nu gebruikmaken van een database waarin maar liefst > 100.000 dokters, specialisten, fysiotherapeuten, tandartsen en andere zorgaanbieders zijn opgenomen. Daarmee is de zorgdatabase van ZorgkaartNederland.nl met ruime voorsprong de grootste van Nederland!

Het overschrijden van de 100.000 zorgaanbieders is een belangrijke mijlpaal voor ZorgkaartNederland.nl waar bezoekers hun zorgaanbieder kunnen vinden en waarderen. De site wordt maandelijks door 750.000 mensen bezocht.
In de aanzienlijke database op ZorgkaartNederland.nl zijn veel categorieen te onderscheiden. De bezoeker vindt er niet alleen huisartsen, tandartsen, specialisten, ziekenhuizen en therapeuten maar ook patientenorganisaties, meldpunten, logeerhuizen en zorgverzekeraars.

Hoewel de database nagenoeg compleet is, en bijna kan voldoen aan elke zoekvraag, blijft er hard aan gewerkt worden. De database wordt dagelijks geüpdate en aangevuld.

De volgende mijlpaal die te gebeuren staat is de 100.000ste waardering. Inmiddels zijn er zo’n 78.000 waarderingen geplaatst. ZorgkaartNederland.nl verwacht komend najaar deze 100.000ste waardering te mogen ontvangen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen