Start nieuwbouw Zilverschoon

Na jaren van voorbereiding is het dan zover: in de laatste week van april start de nieuwbouw van verpleeghuis Zilverschoon in Nijkerk! Beweging 3.0 is er trots op dat inwoners van Nijkerk en omstreken straks in een aantrekkelijke omgeving die zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben.

Eind april wordt er een bouwplaats ingericht en worden de nodige voorberei­dingen getroffen voor de eerste sloopfase: de laagbouw en de oude personeelsflat (voornamelijk kantoren + faciliteiten zoals linnenkamer en technische dienst). Op hetzelfde moment start de eerste bouwfase: de bouw van het Carré, het Ovaal en het Bruisend Hart.

Bij de inrichting van de bouwplaats is zoveel mogelijk rekening gehouden met behoud van het natuurschoon.

In eerste instantie wordt er een aantal extra parkeerplaatsen aangelegd. De vaste inrichting op het terrein wordt verwijderd of verplaatst en in het gebouw worden diverse interne verhuizingen voorbereid.

We houden u op de hoogte van alle nieuwbouwontwikkelingen via deze website. Onder het kopje ‘Bouw in beeld’ worden foto’s van de verschillende fases gepubliceerd, waardoor u het bouwtraject visueel op de voet kunt volgen.

Zie voor meer informatie onder Nieuwbouw Zilverschoon.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen