Op zoek naar samenwerkingspartners voor de KP7-Health call in 2012?

Enige tijd geleden heeft de Europese Commissie een voorlopige versie van de KP7-Health call van dit jaar op haar website gepubliceerd heeft. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan één van de topics binnen deze call en nog op zoek bent naar samenwerkingspartners kunt u een profiel of partnersearchverzoek aanmaken in de Fit for Health database (www.fitforhealth.eu/participate.aspx). In een profiel kunt een beschrijving geven van de expertise die u aanbiedt en waarmee u deel wilt nemen aan een consortium op een bepaald gebied of binnen een specifiek topic uit de aankomende KP7-Health call.

In een partnersearchverzoek kunt u, als beoogd coördinator, aangeven welk projectidee u heeft en naar welke expertise u nog op zoek bent op een bepaald gebied of binnen een specifiek topic uit de aankomende KP7-Health call. Als u al een profiel in deze databses heeft kunt u dit nú aanvullen met specifieke topics uit de aankomende KP7-Health call!  Van 7 tot 11 mei 2012 zullen wij voor alle profielen en partnersearchverzoeken in de database een intensieve internationale matching uitvoeren om u te ondersteunen bij het vinden van projectpartners.

Als u potentiele projectpartners in korte 1-op-1 gesprekken wilt ontmoeten kunt u gebruik maken van twee partnering events:

– KP7-Health partnering event op 30 mei te Brussel (www.b2match.eu/fp7health2012)

– Life Sciences partnering event op 26 en 27 juni te Basel (www.meet4lifesciences.ch)

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen