web analytics

MedicalFacts

MedicalFacts wordt mede mogelijk gemaakt met steun van:
astrazeneca 728 x 90 longpas
0

Masterclass eHealth en EPD: doen of niet doen?

Guus Schrijvers, Oud-Hoogleraar Public Health & Gezondheidseconoom 22 April, 2012
Julius onderzoeker Dr. Rob de Leeuw en ondergetekende hebben een Masterclass ontworpen van twaalf sessies over het onderwerp E-health en Elektronisch Patienten Dossier (EPD) . Want alle zorgorganisaties zijn daarmee bezig. Bovendien hebben De Leeuw en ik dankzij internationale congressen en eigen onderzoek grote kennis en veel relaties met potentiele gastdocenten op dit terrein. De te bespreken onderwerpen zijn in telegramstijl: 1. integratie ehealth  in de zorg 2. voorwaarden en effecten van het EPD 3. juridische aspecten 4. telemedicine 5. kwaliteit en veiligheid 6. zorgafspraken en bekostiging 7. Zelfmanagement en ehealth 8. telemonitoring en chronische zieken 9. digitaal berichtenverkeer 10. verandermanagement en ehealth 11. werken met apps en 12. eindopdracht, in te vullen in overleg. Wij aarzelen om  de masterclass op de markt te zetten. Want ICT’ers zijn doeners en wellicht minder geïnteresseerd in reflectie.

Of het tijdsbeslag is toch te groot. De Leeuw en ondergetekende zoeken contact  met jou, Nieuwsbrieflezer, als jij zo’n Masterclass wel  zouden willen volgen. Dan gaan wij die cursus samen met jou op maat verder ontwerpen. Heb je belangstelling/ Stuur je dan een bericht naar j.r.j.deleeuw@umcutrecht.nl
Tagged with: , ,

Comments are closed.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!

captcha image

Protected by Sabre. 6787 aliens stopped.