Allevo en Welzorg gaan samenwerking aan

Allevo en Welzorg gaan per 1 juli 2012 een strategische samenwerking aan. Naast de vertrouwde uitleen van thuiszorgproducten kan Allevo in samenwerking met Welzorg een nog completer assortiment van hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten aanbieden.

Vertrouwd
In het kader van de samenwerking, neemt Welzorg alle activiteiten en medewerkers van de uitleen van hulpmiddelen over van Allevo. De uitleen blijft gevestigd op de vertrouwde locaties in Goes, Sint Maartensdijk en Zierikzee. Bovendien is het de intentie om in Goes een grotere locatie te betrekken, waar het assortiment verkoopartikelen aanzienlijk uitgebreid kan worden.

Lenen, huren en kopen
Allevo levert samen met Welzorg producten voor welzijn en comfort. Iedereen kan bij de uitleenpunten terecht voor het kopen, lenen en huren van hulpmiddelen. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennis in de zorg en adviseren graag. Het uitgebreide assortiment wordt continu afgestemd op de snel veranderende maatschappij en medische inzichten.

Welzorg is aanbieder en specialist van hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten. Welzorg heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen en winkels en levert met haar professionele medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen in de week maximale service aan hulpmiddelen.

Contact
De openingstijden van de Allevo uitleenpunten blijven ongewijzigd:

– Allevo Goes, Hollandiaplein 1: Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

– Allevo Sint Maartensdijk, Dr. Tazelaarstraat 1: Open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 – 17.00 uur.

– Allevo Zierikzee, Grevelingenstraat 2: Open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 – 17.00 uur.

Telefoonnummer:             0113 24 91 11

bron: APS

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen