Open dag annatommie, centra voor orthopedie, MRI en (sport)fysiotherapie

Array

Bent u huisarts, fysiotherapeut, relatie of belangstellende en wilt u graag kennismaken met onze zorgverleners? Zaterdag 10 november 2012 bent u van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur in ons centrum aan de Steenbokstraat 33 i  n Apeldoorn.

Programma open dag
Altijd al een MRI van binnen willen zien? Zelf een röntgenfoto willen maken? Of een knieprothese willen vasthouden?
Kom naar onze open dag in Apeldoorn en laat u verrassen!

Gedurende de hele dag:

  • Kennismaken met het team van annatommie
  • Rondleidingen
  • Advies van de sportfysiotherapeut Han van den Berg
  • Diagnostiek
  • Een kijkje in de MRI trailer
  • Röntgenfoto of echo maken
  • Workshop Orthopedie en Scopische ingrepen door Hans Frejlach, orthopedisch chirurg en clubarts van AGOVV om 10.00 uur, 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur

annatommie Apeldoorn

Vorig jaar opende annatommie haar deuren in Apeldoorn. Hans Frejlach, orthopeed en clubarts van AGOVV biedt daar samen met zijn team, bestaande uit laboranten (MRI, röntgen en echografie), fysiotherapeuten, (algemeen, McKenzie, sport en ortho-manueel) en ondersteunend personeel, effectieve en patientgerichte zorg in een kleinschalige omgeving. Op deze locatie is er dagelijks poli orthoepdie, diagnostiek, fysiotherapie en medische fitness. Indien nodig, worden operatie onder leiding van de orthopedisch chirurg en met een eigen annatommie OK-team uitgevoerd op de annatommie operatie locatie in Renswoude, alwaar een Klasse I OK beschikbaar is. In 2013 zal op deze locatie een tweede orthopedisch chirurg actief worden. Zo biedt annatommie ook in Apeldoorn voor een groeiende groep patienten zorg op maat.

Het team
Het team van annatommie Apeldoorn verwelkomt u graag:

Hans Frejlach, Orthopedisch Chirurg (tevens clubarts AGOVV)
Derk Rietveld, Orthopedisch Chirug en Medisch Directeur

Wouter Verhulst, Fysiotherapeut
Bert van der Weide, Fysiotherapeut
Han van den Berg, Fysiotherapeut (voorheen fysio Vitesse, nu ook consulent OGOVV)
Willy Rood, Manager Diagnostiek
Lone van Essen, Laborant

Els Koomen, Receptioniste
Ingeborg Kort, Poli-assistente

Indien u verhinderd bent op zaterdag 10 november, maar toch graag een kijkje wilt nemen bij onze vestiging in Apeldoorn, neem dan contact op met Els Koomen (            055 7676 010       of [email protected]) of Lotte Fransz (            088 022 06 17       of [email protected]).

bron: Annatomie

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen