Herstelhotel Udens Duyn **** bereikt hoogste punt

Array

aanbod-zorghotelOp woensdag 20 juni 2012 was de feestelijke aftrap van de eerste paal van herstelhotel Udens Duyn. Zeven maanden later markeert het hoogste punt van het hotel een nieuwe mijlpaal in de voortgang van de bouw. Op 18 januari om 15 uur wordt deze mijlpaal op traditionele wijze gevierd met pannenbier en bitterballen.

De bouw van herstelhotel Udens Duyn gaat voorspoedig en ligt op schema. Het is de bedoeling dat het hotel in het 3e kwartaal van 2013 haar deuren gaat openen. Het hotel, gelegen naast de nieuwbouw van ziekenhuis Bernhoven aan de nieuwe Annaboulevard te Uden, gaat verwachtingen overtreffen. Het viersterrenhotel heeft naast 79 luxe kamers, een restaurant, een sportbar/ lounge en fitnessruimte ter beschikking in de prachtige omgeving van de Maashorst.

Herstel à la carte
In Udens Duyn kunnen gasten actief herstellen en genieten van veel persoonlijke aandacht en Brabantse luxe. Herstel à la carte, voor patienten die bijna naar huis mogen en mensen die aan het revalideren zijn. Tolbrug, het regionale expertisecentrum in Noordoost Brabant en de Bommelerwaard biedt in hotel Udens Duyn specialistische revalidatie voor mensen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen.

Udens Duyn is een initiatief van BrabantWonen, BrabantZorg en ziekenhuis Bernhoven. Kijk voor meer informatie op www.hoteludensduyn.nl

Bron: Ziekenhuis Bernhoven

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen