Nazorgpoli ex-patiënten dr. E. Jansen nog steeds geopend

hulp helpende handPatienten dan wel hun directe familie kunnen zich met vragen nog steeds wenden tot de nazorgpoli, die in 2009 in het leven is geroepen voor ex-patienten van dr. E. Jansen.

De nazorgpoli is tijdens werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 053 – 487 2045. Buiten deze uren kunt u desgewenst een bandje inspreken. U wordt dan de eerstvolgende werkdag teruggebeld. Noemt u in dat geval s.v.p. duidelijk uw naam en uw telefoonnummer.

Wat kan deze nazorgpoli voor u betekenen?

Bij de nazorgpoli kunt u als ex-patient van dr. E. Jansen onder andere terecht voor vragen over:

a. uw medisch (neurologisch dan wel neurochirurgisch) dossier voor inzage, kopieen, toelichting en dergelijke;

b. de diagnose die bij u destijds is gesteld;

c. de neurologische of neurochirurgische behandeling en / of medicatie die aan u is gegeven;

d. een klacht die door u is ingediend tegen dr. E. Jansen;

e. een claim die u heeft ingediend tegen dr. E. Jansen en / of het ziekenhuis;

f. psychologische ondersteuning of geestelijke bijstand (als hulpvraag);

g. polikliniekafspraken in ons ziekenhuis (bemiddeling)

Het gebruik van de nazorgpoli is kosteloos.

Door wie wordt u te woord gestaan?

De telefoon van de nazorgpoli wordt beantwoord door medewerkers van de afdeling Patientenvoorlichting van het ziekenhuis. Zij zijn in staat uw vragen goed te kunnen beoordelen en weten precies aan wie zij uw vraag in het ziekenhuis kunnen voorleggen.

U kunt ook een gesprek aanvragen met een vertrouwenspersoon. Uw anonimiteit wordt uiteraard gewaarborgd. Bovendien wordt uw vraag met datum en tijdstip geregistreerd, zodat zij de afhandeling kunnen volgen. U kunt er dan ook van verzekerd zijn dat uw vraag correct en tijdig (dat wil zeggen binnen uiterlijk twee werkdagen) is beantwoord.

Bron: MST

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen