De lift van je leven voor chronisch zieke kinderen!

De twaalfde editie van de Vet Cool Man Tourrit
Een dag zorgeloos genieten! Dat is waar 200 gezinnen met een chronisch of ongeneeslijk ziek kind op zullen worden getrakteerd. Op zaterdag 21 juni 2014 zal de Stichting Geluk en Vrijheid de twaalfde editie van de Vet Cool Man Tourrit organiseren.

Wat ooit begon als een kleinschalig initiatief van apothekers in opleiding die iets wilden doen voor chronisch zieke kinderen, is uitgegroeid tot een groots jaarlijks evenement. Meer dan 200 kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes beleven tijdens de Vet Cool Man Tourrit een onvergetelijke dag. De organisatie bestaat uit apothekers en apothekers in opleiding.

pic2Een heerlijk (ont)spannend dagje
’s Ochtends worden ruim 200 kinderen met Porsches vanaf vijf verschillende ziekenhuislocaties in Nederland opgehaald. Vanaf de ziekenhuizen wordt koers gezet naar het TestCentrum van de RDW in Lelystad. De dag begint dus al met een spannende belevenis. In Lelystad wacht een warm onthaal. Op het circuit kunnen de kinderen én hun broertjes, zusjes en ouders genieten van muziek, clowns, lekker eten en drinken en allerlei andere activiteiten. Het hoogtepunt van de dag is natuurlijk het racen over de 3 km lange kombaan. De dag draait om het hele gezin.

Porsches gezocht
Zonder de hulp en donaties van sponsoren zou deze dag niet mogelijk zijn. De Porschebezitters leveren natuurlijk de belangrijkste bijdrage met hun deelname aan de Vet Cool Man Tourrit. Ieder jaar weer staat een fantastische verzameling Porsches klaar om de kinderen volop te laten genieten. Zonder hen geen Tourrit, dus  Porsche-liefhebbers die een bijdrage willen leveren aan het plezier van de kinderen, zijn van harte welkom!

Voor aanmeldingen en meer informatie: www.gelukenvrijheid.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen