Rijnstate ziekenhuis stapt over op zorgwerkplek in private cloud

Array

Flexibel inspelen op functionele behoeften van zorg-medewerkers en IT dankzij nieuw werkplekconcept
Ziekenhuis Rijnstate vernieuwt haar werkplekinfrastructuur en kiest voor de Zorgwerkplek van BRAIN FORCE. Deze nieuwe werkplek is gebaseerd op een private cloud architectuur met als basis technologie van Cisco, NetApp, VMware, Microsoft, Citrix, AppSense en Imprivata. Deze oplossing biedt Rijnstate een flexibele werkplekinfrastructuur, waarmee zij snel kan inspelen op de behoefte van de zorgmedewerkers en de veranderende zorgmarkt. De implementatie van de zorgwerkplek bij Rijnstateis in maart gestart.

Rijnstate krijgt een Zorgwerkplek die is ontwikkeld vanuit de functionele behoeften van de zorgmedewerkers en vertaald in een flexibele technologische architectuur. Rijnstate Ziekenhuis ArnhemIn de praktijk betekent dit voor de zorgmedewerkers snel en eenvoudig inloggen en overal toegang tot zorgapplicaties, ongeacht locatie of tijd. Daarnaast voorziet de Zorgwerkplek in de toenemende vraag naar digitale zorgverlening en biedt een vereenvoudiging en standaardisatie van het beheer. Tot slot voldoet de Zorgwerkplek uiteraard aan de richtlijnen zoals deze zijn gesteld in NEN7510:2011.

System Integrator BRAIN FORCE begrijpt de vraag van de zorgmedewerker
“Rijnstate biedt uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit aan patiënten”, zegt Martin Pluijm, Manager Medische Informatie Technologie. “Door de zorgmedewerkers te voorzien van een werkomgeving die optimaal aansluit bij de zorgprocessen en -toepassingen, zijn zij in staat efficiënter te werken en de kwaliteit van zorg te verbeteren. BRAIN FORCE is gekozen als implementatiepartner omdat zij tijdens de selectieprocedure heeft laten zien dat ze begrijpt waar het ziekenhuis en de zorgmedewerkers behoefte aan hebben. Dit is vertaald naar een flexibele werkplekinfrastructuur. Met BRAIN FORCE kiezen we voor de beste oplossing”.

Bron: Rijnstate

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen