Patiënten Jeroen Bosch Ziekenhuis verwend door restaurant Noble

Hoewel de Kerstperiode voor velen een gezellige tijd is, thuis, met familie of vrienden, geldt dat niet voor iedereen. Met name niet voor degenen die tijdens de feestdagen in het ziekenhuis verblijven. Om ook voor hun het verblijf tijdens de feestdagen iets te veraangenamen, zorgt restaurant Noble voor onze patiënten voor een lekkernij bij de koffie.

Edwin Kats, eigenaar van restaurant Noble, overhandigde op 23 december 550 attenties voor de patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis aan Jan Karel van der Staay, voorzitter van Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis en Peter Langenbach, lid Raad van Bestuur van ziekenhuis en bestuurslid van de Vrienden. Sinds november zet Noble zich actief in voor patiënten in het ziekenhuis door middel van een samenwerking met de Stichting Vrienden. ‘Iets extra’s bieden aan de patiënt’ is het gezamenlijke doel dat leidde tot deze samenwerking. Deze sympathieke actie is daar een uitstekend voorbeeld van.

20141223 foto overhandiging chocolade NobleTerwijl restaurant Noble zorgt voor een attentie bij de koffie, werken de medewerkers van de keuken van het Jeroen Bosch Ziekenhuis hard aan een overheerlijk kerstdiner. Zij bereiden met verse producten en veel passie twee heerlijke kerstdiners voor de patiënten en dragen op deze manier hun steentje bij aan fijne feestdagen.

Restaurant Noble
Restaurant Noble is sinds september 2013 gevestigd in het illustere pand Chalet Royal op het Wilhelminaplein in ’s-Hertogenbosch. Tafelen in ongedwongen sfeer in het restaurant, ontspannen een drankje nuttigen aan de gezellige bar of genieten van een besloten diner in een uiterst sfeervolle dining: restaurant Noble biedt daartoe diverse mogelijkheden.

 

Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis

De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis werft fondsen om projecten mogelijk te maken die het verblijf van patiënten, bezoekers en medewerkers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis veraangenamen. Mensen die het ziekenhuis een warm hart toedragen, kunnen Vriend worden voor vast bedrag per maand of jaar óf door een eenmalige schenking te doen. Ook organiseert de Stichting bijzondere evenementen met als doel fondsen te werven, zoals het tweejaarlijkse Jeroen Bosch Gala. Dankzij de Stichting beschikt het ziekenhuis over een kinderwebsite www.halloziekenhuis.nl, negen familiekamers, wisselexposities voor kunst en vele extra voorzieningen op de afdeling Oncologie, Dialyse en andere afdelingen. Meer informatie over deze en andere projecten vindt u op: www.vriendenjbz.nl.

 

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen