Kamerbrief over de massale uitsluiting van zzp’ers in de zorg

Array

brandbriefStaatssecretaris Van Rijn (VWS) verwijst voor een reactie op een verzoek van de Tweede Kamer naar de brief van 10 oktober 2014 met het kabinetsstandpunt over de positie van zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) in de AWBZ-gefinancierde thuiszorg in natura. De Tweede Kamer had gevraagd om een reactie op een brandbrief over de massale uitsluiting van zzp’ers in de zorg per 1 januari 2015.

‘Op 10 oktober 2014 is aan uw Kamer een brief gestuurd met daarin het kabinetsstandpunt inzake de positie van zelfstandigen zonder personeel in de AWBZ-gefinancierde thuiszorg in natura (TK 32642, nr. 5). Bij het in de brief genoemde onderzoek is ondermeer ZZP Nederland betrokken geweest. In antwoord op uw bovengenoemde commissiebrief kan ik u mededelen dat het genoemde Kamerstuk ook antwoord is op uw brief.’
Bron: Rijksoverheid

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen