Praat mee op Pakketscan.nl diabetes

Array

Diabeteszorg onder de loep
Zorginstituut Nederland nodigt patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars uit om mee te praten over diabetes. Pakketscan.nl diabetes presenteert verschillende zorgkwesties rond de chronische ziekte diabetes. Zorgkwesties gaan over actuele knelpunten bij diabeteszorg. Pakketscan.nl diabetes vergelijkt gevraagde, aangeboden en verzekerde zorg, en beschrijft verklaringen en mogelijke oplossingen. Wij vragen u om uw ervaringen met ons te delen zodat wij deze kwesties kunnen aanvullen en samen de zorg kunnen verbeteren.

diabetes_0Hoe worden zorgkwesties bepaald?
Op verschillende manieren is informatie verzameld over de zorg voor diabetes: richtlijnen, artikelen en onderzoeksrapporten, congresbezoeken, Tv-programma’s en berichten fora op internet. Gegevens uit 2013-2014 over behandelingen, onderzoeken, verhalen van patiënten en zorgverleners zijn alvast geanalyseerd. Onderwerpen die veel aan bod kwamen, zijn samengevat in zorgkwesties. Bij elke zorgkwestie wordt aangegeven waar de informatie vandaan komt.

Iedereen kan meedoen
Bent u een diabetespatiënt, ouder/verzorger van een diabetespatiënt, diabeteszorgverlener of inkoper van diabeteszorg bij een zorgverzekeraar? Dan zijn wij benieuwd naar uw ervaringen, visies of ideeën om de zorg te verbeteren. Bovendien kunt u reageren op de bijdragen van andere deelnemers aan de dialoog. Wilt u meedoen? Deel dan uw eigen ervaringen met Zorginstituut Nederland en met iedereen die betrokken is bij de diabeteszorg in Nederland. U kunt meepraten op Pakketscan.nl.

Wat gebeurt er met uw reactie?
Zorginstituut Nederland analyseert en verwerkt alle reacties. De zorgkwesties worden naar aanleiding van de reacties herschreven en aangevuld. Door uw inbreng creëren we zo gezamenlijk een goed overzicht van de zorg voor diabetes in de praktijk.

Praat mee op Pakketscan.nl diabetes! Patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars deel uw ervaringen over diabeteszorg

 

 

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen