BTK Kraamzorg neemt Vte Kraamzorg over

verloskunde1BTK wordt met nieuwste overname een van de grotere spelers in de markt
BTK Kraamzorg slaat opnieuw de vleugels uit: met ingang van 19 januari neemt dit Twentse kraamzorgbedrijf Vte Kraamzorg uit Deventer over. Na VVT en Kraamzorg Excellent is dit de derde overname binnen een jaar. Hiermee wordt BTK Kraamzorg een van de grotere spelers in de markt.

Door de bundeling van krachten ziet BTK Kraamzorg volop kansen een beter en nog sterker kraamzorgbedrijf te worden. BTK Kraamzorg wil groeien in het oosten en noorden van Nederland en verder professionaliseren naar een cliëntgerichte organisatie.

Verbetering van kwaliteit
Manager kraamzorg Hendrie Brunink is erg ingenomen met deze uitbreiding. BTK Kraamzorg is het afgelopen jaar sterk gegroeid. Met de komst van Vte Kraamzorg wordt de organisatie volgens haar nog verder versterkt. “Zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Die wordt er alleen maar beter op. Want net als de kraamverzorgenden van BTKzorg zijn ook de collega’s van Vte Kraamzorg al geruime tijd ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Door onze wensgerichte kraamzorg bezorgen wij nog meer cliënten een onvergetelijke tijd.”

Afspraken gehandhaafd
Vooralsnog blijft de werknaam Vte Kraamzorg gehandhaafd, maar de activiteiten zijn wel ondergebracht onder de paraplu van BTK Kraamzorg. Voor de cliënten van Vte Kraamzorg zal er niets veranderen. De afspraken die de cliënt gemaakt heeft met Vte Kraamzorg, blijven gerespecteerd. Dit betreft bijvoorbeeld de persoonlijke voorkeur van het kraamgezin voor een kraamverzorgende of andere wensen tijdens de kraamperiode.

Over BTKzorg
‘Zorg verlenen zoals u dat vraagt’ dat is de huisspreuk van BTKzorg. BTKzorg, de moeder-organisatie van BTK Kraamzorg, kent drie disciplines: verpleging & verzorging, kraamzorg en huishoudelijke zorg. Thuiszorg wordt geleverd in geheel Twente en kraamzorg in Oost- en Noord Nederland. De kracht van BTKzorg is: Zorg vanuit het hart. Dit zegt alles over de kwaliteit en betrokkenheid van onze zorgverleners bij de cliënt.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen