Meander locatie Elisabeth overgedragen aan gemeente Amersfoort

Array

Logo-MeanderOp vrijdag 30 januari 2015 is de voormalige ziekenhuislocatie Elisabeth van Meander Medisch Centrum overgedragen aan de gemeente Amersfoort. De gebouwen en het terrein aan de Ringweg Randenbroek zijn vanaf deze datum eigendom van de gemeente. Locatie Lichtenberg wordt later dit voorjaar overgedragen aan de gemeente.

De oude ziekenhuizen worden gesloopt. Zowel de locatie Elisabeth als locatie Lichtenberg zijn sinds de verhuizing van Meander naar het nieuwe ziekenhuis aan de Maatweg in Amersfoort voorbereid voor de komende sloop. De bewaking met honden blijft op beide terreinen gehandhaafd.

De gemeente Amersfoort ontwikkelt locatie Elisabeth samen met bewoners tot een groengebied in het verlengde van Park Randenbroek. Na de overdracht van locatie Lichtenberg, wordt deze locatie ontwikkeld voor woningbouw. Meer informatie over de sloop staat op www.sloopelisabeth.nl. Meer informatie over de Elisabethlocatie staat op www.elisabethgroen.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen