‘Grenzeloos Wonen’: nieuw realityprogramma op RTL4 over innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid

Array

Vanaf zaterdag 21 februari om 15.30 uur verschijnt op RTL4 een nieuw realityprogramma: ‘Grenzeloos Wonen’. De kijker volgt twaalf weken lang mensen die vragen of problemen hebben binnen de drie vaste pijlers van het programma: het bouwproces, het financiële proces en de beleving. Elke aflevering reiken specialisten oplossingen aan voor actuele vraagstukken waar iedereen mee te maken kan krijgen.

Denk bijvoorbeeld aan verzekeraars die niet mee willen werken vanwege je huidige medische situatie of je verleden. Of hoe zorg je ervoor dat je dementerende partner veilig en prettig thuis kan blijven wonen? En wat doe je als er een kindje op komst is; verbouwen of toch verhuizen?

Grenzeloos WonenGrenzeloos Wonen: nieuw, alomvattend merk
Grenzeloos Wonen is meer dan alleen een realityprogramma; het is vooral een nieuw, alomvattend merk waarbij alles draait om de grenzeloze mogelijkheden op het gebied van innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid. Het doel is om met deze informatie zoveel mogelijk mensen te inspireren en het negatieve sentiment weg te nemen wat door de crisis in Nederland bestaat. De producent hoopt vooral dat de kijkers van ‘Grenzeloos Wonen’ samen met bedrijven actief vraagstukken op gaan lossen, zodat de markt meer in beweging komt en dromen uitkomen.

Ketensamenwerkingen
Bedrijven die deze doelstelling onderschrijven kunnen zich op verschillende manieren verbinden aan het merk Grenzeloos Wonen. Bijvoorbeeld door als specialist op te treden in het realityprogramma of door middel van advertising. Meer informatie over de zakelijke kansen voor media exposure vindt u op http://www.grenzelooswonen.nl/programma-informatie.
Grenzeloos Wonen verbindt de deelnemende specialisten uit de verschillende branches met elkaar én met hun doelgroepen. Hierdoor ontstaan nieuwe ketensamenwerkingen en steeds betere oplossingen voor de vraagstukken die nu in Nederland aan de orde zijn.

Meer informatie
www.grenzelooswonen.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen