Roche Nederland gecertificeerd als Top Employer Nederland 2015

Array

Roche Nederland is gecertificeerd als één van de Top Employers Nederland 2015. Het jaarlijkse internationale onderzoek van het onafhankelijke Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd die de hoogste normen voor hun personeelsbeleid toepassen. “Een onderscheiding om trots op te zijn. Wij worden gerekend tot de beste werkgevers van Nederland”, aldus Isabelle Sandbergen, Director Human Resources & Communications van Roche Nederland B.V.

RocheHet onderzoek beoordeelt alle belangrijke aspecten van de Human Resources-omgeving*. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een strenge standaard voldoet. Uitsluitend organisaties die kunnen aantonen dat ze hun arbeidsomstandigheden voortdurend optimaliseren en het goede voorbeeld tonen op het vlak van de ontwikkeling van de medewerkers worden gecertificeerd. “Ons uitgebreide ontwikkelings- en opleidingsprogramma is erop gericht om al onze medewerkers verantwoordelijkheid te laten dragen voor het inzetten van al hun talenten, deskundigheid, enthousiasme, ambitie en creatiekracht. Dit is essentieel voor fundamenteel veranderen en innoveren, passend bij goed werkgeverschap voor nu en richting de toekomst”, aldus Isabelle Sandbergen.

Top Employer Europe 2015
Bovendien is de Roche-groep één van de selecte bedrijven waaraan de exclusieve Top Employer Europe 2015 certificering is toegekend. Het bedrijf is gecertificeerd in diverse landen in Europa. Alleen organisaties die zijn gecertificeerd in ten minste vijf landen in de regio verdienen de speciale Top Employer Europe 2015 erkenning. Andere landen waar Roche tot de beste werkgevers van het land wordt gerekend zijn Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Spanje, Israël en Verenigd Koninkrijk.

Het Top Employers Institute beoordeelt bedrijven op de volgende aspecten:

  • Talent Strategy
  • Workforce Planning
  • On-boarding
  • Learning & Development
  • Performance Management
  • Leadership Development
  • Career & Succession Management
  • Compensation & Benefits
  • Culture

Bron: Roche 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen