GGzE: Terugblikken en vooruit kijken

In 2018 bestond GGzE 100 jaar. Gedurende dit jaar hebben we stilgestaan bij ons jubileum met als slogan ‘Vieren en vooruitkijken’. GGzE is trots op wat het afgelopen jaar is bereikt en deelt dit met de publicatie van het online jaarverslag op ggze.nl/2018. Bezoekers worden op dynamische wijze meegenomen in de activiteiten van het afgelopen jaar.

Naast vieren heeft GGzE alle aandacht voor vooruitkijken. Zo heeft GGzE met zorgverzekeraar CZ een meerjarenakkoord afgesloten met veel aandacht voor e-health en stimulans voor verdere innovatie.
Grote punten van zorg blijven de financiering van specialistische jeugdzorg en het sociaal domein. Het huidige beleid leidt uiteindelijk tot meer maatschappelijke problemen en hogere kosten.
Daarnaast blijft de administratieve lastendruk toenemen. Het is nu tijd voor een echt andere benadering en andere verantwoording.

Goud

Aan het einde van het jubileumjaar ontving GGzE na een intensieve her-certificering het Planetree certificaat goud. Een hele mooie opsteker voor alle medewerkers van GGzE. Het staat voor concrete resultaten die vanaf de werkvloer de betere zorg en een helende omgeving stimuleren. Daarbij is ook hard gewerkt om de organisatie gezond te houden. Doordat budgetten stevig onder druk staan is strak gestuurd op een evenwichtige begroting door te besparen, te verbeteren en te bouwen.

Het jaarverslag 2018 van GGzE is te lezen op www.ggze.nl/2018

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen