Vaginaal orgasme meestal gesimuleerd

Vrouwen faken van een orgasme regelmatig. Vrouwen tussen de 17 en 71 jaar zijn ondervraagd. Het onderzoek werd onder zeshonderd vrouwen in de leeftijd van zeventien tot 71 jaar uitgevoerd in de Charité-universiteitskliniek te Berlijn. Negentig procent van de ondervraagde vrouwen gaf aan dat zij hun orgasme wel eens te hebben gefaket, waarvan tien procent het zelfs regelmatig deed. Verder hadden zij gemiddeld acht seksuele partners gehad.
Bron : Planet.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Vaginaal orgasme meestal gesimuleerd"

  1. Op het forum van de Volkskrant is een hele discussie over het vaginaal orgasme.

Comments are closed.

Recente artikelen