Het arts-consult per e-mail van Menzis geen succes

Array

Het Dagblad van het Noorden (www.dvhn.nl) meldt dat de proef met e-mailconsulten van zorgverzekeraar Menzis/Geové niet loopt. 63 duizend patiënten konden meedoen. Er zijn nog geen honderd e-mailconsulten uitgevoerd.De verzekeraar was in december nog vastbesloten de proef in maart een vervolg te geven. Dat is uitgesteld. Patiënten die verzekerd zijn bij Menzis krijgen via de website Dokterdokter.nl eerst algemene informatie. Daarna kunnen ze hun vraag op veilige wijze aan hun huisarts stellen. Volledige artikel bij DvhN.

4 thoughts on "Het arts-consult per e-mail van Menzis geen succes"

  1. Jan, is dat hetzelfde als het dokterdokter consult?

  2. Dit gaat inderdaad over het dokterdokter.nl e-mailconsult.

  3. Ook de sites leefwijzer.nl, tubantia.nl en telegraaf.nl maken melding van dit feit.

  4. Ben ook benieuwd of er al getallen van praktijkinfo.nl bekend zijn. Iemand?

Comments are closed.

Recente artikelen