MartijnHulst.NL

Array

De weblog van Martijn Hulst is er een op het snijvlak van gezondheidszorg en ICT. Een E-healthblog dus. Hij werkt als webcoördinator bij ziekenhuis Isala klinieken te Zwolle. Op zijn weblog schrijft hij over wat hij denkt en beleeft op het gebied van internet en (deels) de gezondheidszorg.
Weblog: http://www.martijnhulst.nl/weblog/
RSS-feed: http://www.martijnhulst.nl/weblog//rss.xml

3 thoughts on "MartijnHulst.NL"

  1. Bedankt voor het plaatsen.

    Jullie (Jan, Sunny en welke namen ik nog meer voorbij zie komen) doen ook een hoop werk om het ‘medische’ te bloggen. De ‘concurrentie/vergelijking’ met marketingfacts e.d. kunnen jullie zo langzamerhand wel aan.  [Wel ben ik benieuwd wie er achter dit harde werken zitten? :-)]

    Groet,

    Martijn

  2. Dank je Martijn. Zo ver als marketingfacts.nl zijn we (helaas) nog niet, maar het is in ieder geval iets om naar te streven. Het is altijd leuk om te horen dat mensen wat aan medicalfacts hebben.

  3. Hoi Martijn,

    Mooi compliment, wel wil ik het reeel houden. Marketingfacts heeft meerinvloed en meer bezoeken. Maar leuk om te lezen dat je vindt datMediaclfacts op de goede weg is.

    En als je meer over Sunny wil weten, dan verwijs ik je naar Geenstijl. Daar kan je meer over mij lezen. En tussen de comment kom je nog meer te weten.

     
    Groetjes
     
    Sunnygirl 
     

Comments are closed.

Recente artikelen