Kortingsbon voor borstvergroting

Prijzenslag in de esthetische chirurgie

Na de kiloknaller en bonusaanbieding in de supermarkt is er nu ook een kortingsbon voor honderden euro’s contante kassakorting op een borstvergroting of liposuctie bij de plastisch chirurg. Een nog nooit eerder vertoonde methode die voorheen alleen werd gebruikt door supermarkten en andere winkelbedrijven. De vier vestigingen tellende Veldhuis Kliniek hoopt daarmee klanten voor de neus van de concurrent te kunnen wegkapen. 
In de strijd om de gunst van patiënten zijn plastisch chirurgen van privé-klinieken onderling in een moordende concurrentiestrijd verwikkeld. De Velthuis Kliniek hoopt die met de kortingbon te kunnen winnen: uitknippen, inleveren en kassa. De kortingsbonnen geven, mits uitgeknipt, recht op 500 euro contante korting op een borstvergroting (normaal 4400 euro) en 250 euro korting op een liposuctiebehandeling (normaal 2750 euro). De bonnen zijn te vinden in het inflight magazine van Transavia.com. De privé-kliniek mikt op tienduizenden vakantiegangers voor wie uiterlijk erg belangrijk is. Prijs
Jak Dekker, directeur van de Velthuis Kliniek, erkent dat ook zijn onderneming last heeft van de toegenomen concurrentie in binnen- en buitenland. De prijs is voor klanten vaak het belangrijkste selectiecriterium. Dekker: „Vandaar de kortingsbonnen.” De campagne heeft overigens nauwelijks extra borstvergrotingen of vetafzuigingen opgeleverd. „De respons valt buitengewoon tegen”, bekent Dekker.
Lodewijk Wigersma, directeur beleid van artsenorganisatie KNMG, is niet gelukkig dat er wordt gestunt met de prijs van een medische ingreep: „Treurig.” Grootste bezwaar is volgens het KNMG dat de kwaliteit van de ingreep ondergeschikt wordt gemaakt aan de prijs.
 
Bron: De Telegraaf

One thought on "Kortingsbon voor borstvergroting"

  1. Kan iemand de kortingsbon uitknippen, inscannen en mailen naar [email protected]? Dan kan iedere bezoeker van medicalfacts ook gebruik hiervan maken.

Comments are closed.

Recente artikelen