Visie op Zorg eind dit jaar bij RTL 7

0
183

In vervolg op het succesvolle eerste seizoen, start eind 2005 een nieuwe serie uitzendingen van Visie op Zorg, hét tv-programma voor zorgend Nederland. Wat gebeurt er in de zorg? Hoe wordt er gewerkt en wat leveren faciliterende en ondersteunende diensten? Door de dagelijkse praktijk van zorgvernieuwingsprojecten en het werken in de zorg in beeld te brengen, zoekt Visie op Zorg antwoorden op deze vragen. Visie op Zorg biedt hiermee een informatieplatform voor de ruim 750.000 beroepskrachten in de zorgsector. Daarnaast wil Visie op Zorg ook de duizenden vrijwilligers, mantelzorgers en consumenten informeren over de actuele ontwikkelingen in de zorg. TV magazine: "Visie op Zorg" Eind 2005 start tweede serie uitzendingen Visie op Zorg bij RTL 7Het concept
Visie op Zorg is een wekelijks magazine van 25 minuten. Per uitzending worden 3 tot 4 onderwerpen belicht. Aan de hand van praktijkervaringen en het in beeld brengen van het werken in de zorg, krijgt de kijker inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op zorggebied.

De doelgroep
Visie op Zorg biedt een informatieplatform voor de ruim 750.000 beroepskrachten in de zorgsector. Daarnaast wil Visie op Zorg ook de duizenden vrijwilligers, mantelzorgers en consumenten informeren over de ontwikkelingen in de zorgsector.Heeft u als organisatie interesse in deelname of wilt u andere informatie over dit programma?

Introductiefilm (4 minuten) Visie op Zorg

Overzicht onderwerpen uitzendingen Visie op ZorgDe toenemende marktwerking in de zorg vraagt meer dan ooit van organisaties dat zij tonen waartoe ze in staat zijn. Het programma Visie op Zorg biedt een uitgelezen kans aan organisaties om zich voor een breed publiek te profileren.
Bron: Tangram Mediaproducties