Niet gecategoriseerd

Huisarts m/v

Array

Voor een vacature in de provincie Eeklo in België zijn wij op zoek naar een of meerdere ondernemende HUISARTSEN om een goed draaiende praktijk over te nemen praktijk over te nemen. De praktijk biedt daarnaast voldoende ruimte om te groeien naar een groepspraktijk of medisch centrum met multidisciplinaire benadering.. Voor huisartsen met een stuk specialisatie op bijvoorbeeld chirurgische ingrepen liggen hier mooie kansen. De praktijk is gevestigd in een mooi pand in het centrum in de dorpskern. De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur – 20.00 uur en is aangesloten bij een regionale huisartsendienst voor waarneming van avond-, weekend en nachtdiensten. Het is bespreekbaar om de praktijk in termijnen over te nemen, waarbij in de eerste fase praktische ondersteuning geboden kan worden. Voelt u zich hiertoe aangetrokken? Wij willen graag met u kennismaken. Voor meer informatie belt u met Janine Budding (+31 (0)6 51593456) of met Lex Maas (+31 (0)6-46177617). Uw sollicitatie kunt u sturen naar Fit-In facilities, t.a.v. de heer A.T. Maas, Postbus 117, 5260 AC Vught, Nederland, of per e-mail: [email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.