Lancering Rob Oudkerk en Jan Kiemel

Array

nieuwe site voor zorg en ziektekosten

Consumenten kunnen vanaf dinsdag 1 november de eerste ziektekostenpolissen bekijken en zien met welke ziekenhuizen de verzekeraars afspraken hebben gemaakt. Ook kunnen zij dan wachtlijsten, kwaliteit en prijzen van ziekenhuizen op internet vergelijken. De lancering van vindt plaats in het Slotervaart Ziekenhuis door de heer Rob Oudkerk en Jan Kiemel (directeur van het Slotervaartziekenhuis). Minister van Volksgezondheid Hans Hoogervorst juicht het initiatief toe.

… is de eerste consumentensite waarop álle informatie over zowel ziektekosten als zorg overzichtelijk gepresenteerd wordt. De site is gemaakt vanuit de consument. Zo kan iemand van een verzekeraar zien bij welke ziekenhuizen hij terecht kan zonder bij te betalen en wat de polissen zijn. Ook kan men voor een knieoperatie via de site op zoek naar een ziekenhuis met de beste kwaliteit en de kortste wachtlijst. Daarbij kan een voorkeur worden opgegeven voor bijvoorbeeld een 1-persoonskamer of ruime bezoektijden. Consumenten konden tot nu toe dergelijke gegevens niet vergelijken.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "Lancering Rob Oudkerk en Jan Kiemel"

  1. Niertransplantaties:

    Het is zo’n enorme troep bij Erasmus MC en dermate veel fouten dat men geen patienten overheveld naar andere ziekenhuizen. Men weigert inzage in de dossiers, liever 137 doden per jaar.

    Inspectie moet een onderzoek starten.

  2. Redactie Medicalfacts/Janine Budding

    @ Anonymous

    We zouden heel graag van je willen weten hoe je aan deze informatie komt. En we willen graag verifieren of dit klopt. Wil je ons een plezier doen en evne een mailtje sturen aan [email protected]. Want als dit waar is moeten we hier zeker aandacht aan besteden

Comments are closed.

Recente artikelen