Het nationaal spreekuur gemist? Geen Nood!

Array

Vrijdag 4 november herhaling ‘Het Nationale Zorgspreekuur’ bij MAX op Nederland 1 om 17.30 uur

MAX herhaalt a.s. vrijdag het tv programma ‘Het Nationale Zorgspreekuur’, gepresenteerd door Henny Stoel en Reinier van den Hout.
Afgelopen zondag keken 923.000 kijkers naar het live programma. Tijdens de uitzending belden meer dan 15.000 mensen naar het telefoonpanel. De afgelopen dagen kreeg MAX veel verzoeken -per post en email- binnen om het programma te herhalen. In het programma ‘Het Nationale Zorgspreekuur’ komen vragen over de kosten en subsidie, het basispakket en bijverzekeren, eigen risico en no claim aan de orde. Tijdens het programma probeert een groep Nederlanders ook antwoord te vinden op die vragen. Ook zijn er portretjes van mensen voor wie de nieuwe verzekering grote consequenties zal hebben. Het programma kent diverse reportages over het ontstaan van dit nieuwe zorgstelsel, de geschiedenis van het ziekenfonds en de samenstelling van het basispakket. Op www.omroepmax.nl wordt aandacht besteed aan dit onderwerp.[tag:televisie] 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen