Definitieve agenda Zorglogmeeting "Wat kan de zorg met bloggen" bekend

Array

[image4] Nog maar twee dagen en dan is het eindelijk zo ver, de eerste zorglogbijeenkomst is een feit. Tevens is het definitieve programma bekend. En we hebben goed nieuws…….bent u niet in de gelegenheid om in persoon aanwezig te zijn? Er is toch gelegenheid om de bijeenkomst live te volgen. er zal namelijk live verslag worden gedaan tijdens de bijeenkomst en onze sprekers zullen ook een bijdrage leveren door u live op de hoogte te houden. Programma Zorglogmeeting Medicalfacts.nlDatum: 9 november 2005, 17:00 uur-20:00 uurLokatie: Pharmeon, Hettenheuvelweg 14c, 1101 BN Amsterdam-Zuidoost
Hierbij presenteren wij het definitieve programma i.s.m. En wij zijn zeer verheugd te mogen melden dat niet twee maar drie toppers uit de blogosfeer hun ervaring met u willen delen. Ook als u niet in persoon aanwezig bent bij de meeting kan u aanstaande woensdag live deze meeting volgen. De bijeenkomst is georganiseerd door Medicalfacts.nl en wordt gehouden bij de sponsor Pharmeon in Amsterdam. Het thema van de middag is :Wat kan de zorg met webloggen?
Het programma ziet er als volgt uit:17.00 Ontvangst17.30 Oninteressante arrogante presentator, jammer van het programma
18.45 Korte introductie van Marco Derksen; Marketingfacts, Upstream, Eventblogs 19.00 Gelegenheid tot het stellen van vragen19.30 Afsluiting met een drankjeWilt u zich op de valreep nog aanmelden? Stuur een berichtje met naam, telefoonnummer en van welke organisatie je bent aan [email protected]. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Budding [email protected] of Jan Martens 06-41223422 [email protected] . Er is plaats voor ongeveer 40 man dus reageer op tijd. Onder de aanwezigen zullen we 2 kaarten voor de Medica-beurs in Düsseldorf weggeven. Daarnaast willen we onze sponsor bedanken. Zonder jullie steun was dit niet mogelijk geweest!! Pharmeon is een full service Internet onderneming gespecialiseerd in het verlenen van internetdiensten aan de gezondheidszorg.
De internetoplossingen van Pharmeon ondersteunen medische professionals in het verlenen van zorg aan de consument. Door zorgverleners online te brengen voorziet Pharmeon in de groeiende behoefte van consumenten aan continue deskundige en betrouwbare informatie over gezondheid en behandelingsmogelijkheden Pharmeon BV
Afdeling Customer Services
Hettenheuvelweg 14c
1101 BN Amsterdam-Zuidoost
Hoe bereikt u Pharmeon? Klik hier voor een uitgebreide route beschrijving.

Plattegrond  
Klik hier voor een routebeschrijving met plattegrond.  

 De internetoplossingen van Pharmeon ondersteunen medische professionals in het verlenen van zorg aan de consument. Door zorgverleners online te brengen voorziet Pharmeon in de groeiende behoefte van consumenten aan continue deskundige en betrouwbare informatie over gezondheid en behandelingsmogelijkheden

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Definitieve agenda Zorglogmeeting "Wat kan de zorg met bloggen" bekend"

  1. Ik wens jullie een vruchtbare bijeenkomst toe!
    Helaas kan ik er niet bij zijn.

    Drie vragen:
    – Online ‘bloggen’ of een eigen installatie van Nucleus, Pivot, Geeklog of …?
    – Welke weblogtool heeft de voorkeur?
    – En waarom?

Comments are closed.

Recente artikelen