Ook ZN doet mee in het marketingcircus, wie betaalt er?

3
144

De gezamenlijke zorgverzekeraars gaan de komende weken een massamediale campagne voeren, met ZN-voorzitter Hans Wiegel en Sylvana Simons als boegbeelden. Donderdag 10 november is de campagne met een infomercial van start gegaan. Doel van de campagne is iedereen duidelijk te maken dat alle zorgverzekeraars vóór 16 december aanstaande een passend aanbod zullen doen aan hun verzekerden. De campagne bestaat uit een infomercial op tv, een radiocommercial en een advertentie in huis-aan-huisbladen. De campagne loopt van 10 november tot medio december, en wordt mede ondersteund door www.zorgverzekeraars.nl. Wat ik mij nu afvraag: "Is dit ook van die 16 miljoen of komt dit er nog bij? Met andere woorden, is dit circus betaald door de premiebetaler? Verder vind ik het een nogal infantiel spotje waar. Roept u maar!

3 REACTIES

Comments are closed.