Microsoft Nederland maakt winnaars bekend van de Healthcare Partner Awards 2006

Array

Avanade, ChipSoft, DataPlus en Pfizer vallen in de prijzen

Microsoft heeft tijdens een feestelijk evenement in Huizen de Microsoft Healthcare Partner Awards 2006 uitgereikt. Met deze jaarlijkse awards worden Nederlandse partners beloond die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben geïmplementeerd, op basis van Microsoft-technologie. De Microsoft Healthcare Partner Awards worden uitgereikt in vier categorieën: System Integrator of the Year; ISV/Solution Partner of the Year; Licensing Partner of the Year en Innovator of the Year. Dit jaar gingen de awards naar Avanade, ChipSoft, DataPlus en Pfizer.

De genomineerden voor de Microsoft Healthcare Awards 2006 in de verschillende categorieën waren:
*        System Integrator of the Year – Avanade, Crossing Channels en Getronics PinkRoccade;
*        Solution Partner of the Year – ChipSoft, DataBalk en DBS Business Solutions ;
*        Licensing Partner of the Year – Agile Software, DataPlus en Software Spectrum;
*        Innovator of the Year – Boer & Croon NeXtrategy, Intel en Pfizer.

De winnaars waren:
*        System Integrator of the Year – 2006: Avanade
Avanade heeft een omvangrijk compentence centre opgebouwd met diepgaande expertise over Microsoft-technologie. Avanade is een betrekkelijke nieuwkomer in de markt voor gezondheidszorg en creëert zorgspecifieke oplossingen. Daarnaast beschikt Avanade over de kennis en kunde om innovatieve concepten in de zorg in te zetten, zoals het gebruik van elektronische formulierstromen.
*        ISV/Solution partner of the Year – 2006: ChipSoft
ChipSoft was vorig jaar winnaar in dezelfde categorie en heeft opnieuw een erg succesvol jaar doorgemaakt, met verschillende nieuwe implementaties in ziekenhuizen. Het bedrijf heeft tevens een eerste GGZ instelling aan zich gebonden, ondanks het feit dat deze markt die nog in afwachting is van richtlijnen van de overheid. Hun succes is daarmee extra noemenswaardig.
*        Licensing partner of the Year – 2006: DataPlus
Ook DataPlus prolongeerde zijn titel van vorig jaar. Het bedrijf heeft een sterke positie in de gezondheidszorgmarkt. Waar andere Large Account Resellers hun pijlen nog vooral richten op de curatieve sector heeft DataPlus al flinke voet aan de grond in de care markt. DataPlus ontwikkelt de markt door op eigen initiatief koepelcontracten af te sluiten bij koepelorganisaties in de zorg.
*        Innovator of the Year – 2006: Pfizer
Het farmaceutisch bedrijf Pfizer is een organisatie die nauw samenwerkt met medisch specialisten en heeft een strategie gekozen waarin het belang van deze artsen voorop wordt gesteld. Pfizer spant zich in om zorg-ICT op dit niveau tot ontwikkeling te brengen en zorgt daarbij onder andere voor opleiding, betrokkenheid en het inzicht dat ICT iets voor de zorgprofessional kan betekenen.

André Piso, Industry Manager Healthcare van Microsoft Nederland, reikte de awards uit en gaf een toelichting op de nominaties en de uiteindelijke Award winnaars: “Deze nominaties en Awards zijn een erkenning voor de inzet, betrokkenheid en het resultaat van ons partnerkanaal op het gebied van healthcare-oplossingen. Zij hebben ervoor gezorgd dat we het afgelopen jaar opnieuw een duidelijke groei hebben weten te realiseren, dankzij innovatieve ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg op basis van Microsoft technologie”.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen