Nederlandse sportvakbeurs

0
272

Op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 december 2006 is de Evenementenhal Gorinchem dé plek voor iedereen die te maken heeft met sport. Daar is Nederlands eerste Sportvakbeurs drie dagen lang hét trefpunt voor sporters, vrijwilligers, professionals, verenigingen, sportambtenaren en sportbonden. Op de beursvloer zijn alle bedrijven uit de sportbranche vertegenwoordigd: van leveranciers van sportvloeren en kunstgrasvelden, tot en met organisatoren van sportreizen, horeca en nog veel meer. De vele, soms zeer specialistische toeleverende bedrijven stellen bezoekers in staat om hun eigen dagelijkse sportomgeving te ontwikkelen en te verbeteren. Nog nooit was zoveel productkennis op één plaats voorhanden.

Recreatie Vakbeurs Gorinchem 2006
Gelijktijdig met de Sportvakbeurs 2006 vindt in de Evenementenhal Gorinchem de Recreatie Vakbeurs 2006 plaats. Met ruim 5.000 bezoekers in 2005 werd deze indoor vakbeurs meteen de grootste ooit. Toeleveranciers en dienstverleners in de sport die hun markt verbreden, weten dat ook campings, bungalowparken, dagattractieparken en hotels zeer veel interesse hebben in sportmogelijkheden. Ook zij moeten inspelen op trends, noviteiten en maatschappelijke ontwikkelingen.

Seminars
Tijdens de Sportvakbeurs 2006 komen vele actuele onderwerpen in seminars aan de orde: werkgevers die een gezonde levensstijl van hun personeel eisen, het oplossen van overgewicht door meer bewegen, het belang van sportdranken en sportvoeding, sportclubs en reclame maken, aansprakelijkheid voor de vrijwilliger en de vereniging.

Hoe doen andere clubs dat nou? Wat kunnen we van elkaar leren? Naast aangeboden productkennis op de beursvloer, maken ook congressen en inhoudelijke seminars een bezoek aan de Sportvakbeurs meer dan de moeite waard.
De rol van sport voor de maatschappij, het bedrijfsleven en de individuele gezondheid is groot. Voor zowel bedrijven, sportverenigingen als instellingen is het daarom van belang om op de hoogte te zijn van de laatste informatie en om deel te nemen aan relevante discussies.

Full-service-formule
De Evenementenhal Gorinchem hanteert , net als de evenementenhallen Hardenberg en Rijswijk, voor al haar vakbeurzen de full-service-formule. Deze formule vindt u nergens anders in Nederland. Exposanten betalen één all-in prijs en ontvangen hiervoor een compleet opgebouwde en afgewerkte standunit inclusief vloerbedekking, verlichting en frieslijst. De exposant ontvangt ook twee badges waarmee zij gratis kunnen gaan dineren in het standhouderrestaurant. Tevens ontvangen de exposanten én de bezoekers gedurende de drie beursdagen gratis drankjes en luxe hapjes.

De Sport Vakbeurs Gorinchem is alleen te bezoeken op uitnodiging van één van de exposanten of op uitnodiging van de organisatie. Hierdoor wordt een beursbezoek gegenereerd van alleen doelgerichte bezoekers. Mocht u een week voor aanvang van de vakbeurs geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de organisatie op telefoonnummer: 0183-680680 of via info@evenementenhalgorinchem.nl, contactpersoon Erika Bronkhorst.

Voor meer informatie: www.sportvakbeurs.nl

Vorig artikelMedisch onderzoekers in contact met vrijwilliger
Volgend artikelETHICON introduceert nieuw hulpmiddel voor de behandeling van stressincontinentie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.