HKZ kwaliteitsdagen

Array

Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de zorgsector

Wegens groot succes in 2006 organiseert HKZ ook dit jaar weer een aantal HKZ kwaliteitsdagen. Ze staan in het teken van kennisoverdracht en informatie-uitwisseling over de invoering van een HKZ-kwaliteitsmanagementsysteem, certificering en de hulpmiddelen daarbij. De dag wordt afgesloten door een inspirerende spreker, zoals Arjan Erkel (oud-medewerker van Artsen zonder Grenzen), Katja Staartjes (enige Nederlandse vrouw die de Mount Everest heeft beklommen) of Jules van Hessen (o.a. dirigent van het Philips Symfonieorkest en Nederlands Theaterorkest).


Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:
09.30 – 10.00 uur Opening en eerste presentatie
10.15 – 11.15 uur Eerste workshopronde
11.25 – 12.10 uur Eerste ronde tafel
12.10 – 13.10 uur Lunch
13.10 – 14.10 uur Tweede workshopronde
14.20 – 14.55 uur Tweede ronde tafel
15.00 – 16.00 uur Gastspreker
Er is keuze uit vier verschillende dagen voor verschillende doelgroepen: gevorderde organisaties, kleinschalige voorzieningen, startende organisaties en ketens. Bij voldoende belangstelling worden deze twee keer georganiseerd. Hieronder vindt u meer informatie over de inhoud van de dag. Wij zien u graag op één van de Kwaliteitsdagen!

Gevorderde Organisaties
Datum: 08-05-2007 in ’t Spant te Bussum of 09-10-2007 in WICC Congrescentrum in Wageningen
Gastspreker: Arjan Erkel (08-05)
De HKZ Kwaliteitsdag voor gevorderde organisaties wordt speciaal georganiseerd voor organisaties die al enige ervaring hebben met het implementatietraject en al (bijna) gecertificeerd zijn.
Lees meer… | Direct aanmelden

Organisaties die aan het begin staan van een certificatietraject
Datum: 12-06-2007 in De Buitensociëteit in Zwolle of 04-09-2007 in Van der Valk in Eindhoven
Gastspreker: Katja Staartjes (12-06), de enige Nederlandse vrouw die de Mount Everest heeft beklommen
Deze HKZ Kwaliteitsdag richt zich vooral op organisaties die nog relatief aan het begin staan van het implementatietraject en daar nog veel vragen over hebben.
Lees meer… | Direct aanmelden

Ketens
Datum: 26-06-2007 in ’t Spant in Bussum of 25-9-2007 in WICC Congrescentrum te Wageningen
Gastspreker: Jules van Hessen
Deze HKZ Kwaliteitsdag is relevant voor organisaties die in een keten samenwerken, zoals huisartsen, eerstelijnspsychologen, acute zorg, enzovoorts. Ketenkwaliteit staat op deze dagen centraal.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen