Hoe bevalt het als zelfstandig ondernemer?

Array

Zoals enkelen van jullie weten ben ik sinds augustus 2005 als zelfstandige aan de slag. Ik vond het tijd om te laten weten wat de status is. Inmiddels ben ik nog steeds als zelfstandige aan het werk. En het bevalt me prima. Met name de eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid die gepaard gaan met deze manier van werken maken mij een blij en gelukkig mens. De onzekerheid neem ik voor lief. Voor het doen van opdrachten heb ik het bedrijf MaCoAd opgericht. In de afgelopen anderhalf jaar heb ik voor verschillende klanten gewerkt. Voor Raedelijn heb ik in samenwerking met FarMedvisie een advies geschreven over het gebruik van ICT bij het oprichten van Diabetes Zorggroepen.

Maar werken is niet het enige dat ik doe. Ik ben namelijk ook bezig om mijn filosofische kennis te verdiepen. De studie filosofie en geschiedenis van de natuurwetenschappen is een prima uitgangspunt. Voor deze studie heb ik een analyse geschreven over de invloed van de nationale wetenschapsquiz op het beeld van het publiek over wetenschap. Eind volgend jaar hoop ik deze tweejarige master afgerond te hebben. Ook is er in de tussentijd een artikel van mijn hand in het gerenomeerde tijdschrift Archives of Otolaryngology verschenen. Dit artikel behandelt het gebruik van perceptuele schalen om spraakstoornissen te beoordelen.

Wat de toekomst zal brengen blijft onduidelijk. Maar ik ben met zoveel leuke en interessante zaken bezig dat het wel iets positiefs moet zijn.

Recente artikelen