SNS Securities wil FBS Bankiers overnemen

Array

SNS Securities, dochter van SNS REAAL, wil effectenbank FBS Bankiers overnemen, zo is vrijdag bekendgeworden. SNS voert hierover exclusieve onderhandelingen met moederbedrijf VVAA van FBS Bankiers. VVAA groep bv is een financiële dienstverlener voor professionals en organisaties in de gezondheidszorg. De enige aandeelhouder van VVAA groep bv is de Vereniging VVAA. De ruim 90000 leden van de vereniging zijn werkzaam als arts, huisarts, medisch specialist, tandarts, mondhygiënist, dierenarts, verloskundige, apotheker, fysiotherapeut of in een ander paramedisch beroep, als verpleegkundige of studerend voor een van deze beroepen.
Met de overname wil SNS Securities zijn positie op de Nederlandse markt versterken.

De verschillende partijen streven ernaar om nog deze zomer tot overeenstemming te komen en kort daarna de overname af te ronden. In totaal zullen ongeveer dertig medewerkers van FBS Bankiers in dienst treden bij SNS Securities. Het is de bedoeling om de ondernemingen ‘op korte termijn’ te integreren.

Het in Amsterdam gevestigde FBS Bankiers heeft een jaaromzet van minder dan EUR 10 miljoen. De effectenbank levert beleggingsdiensten aan zowel institutionele als particuliere beleggers, vooral op het gebied van effectenadvies en vermogensbeheer.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen