Erasmus MC belt veilig met Unlicensed Mobile Access

Array

Het Erasmus MC heeft samen met Orange in UMA-telefonie, (Unlicensed Mobile Access, een oplossing gevonden om mobiele telefoons minimaal te laten storen met medische apparatuur. Specialisten kunnen met behulp van ‘dual mode’ toestellen gemakkelijk overschakelen van het GSM-netwerk naar het Wifi-netwerk. Toe nu toe was het voor specialisten niet mogelijk om te bellen vanaf intensieve zorgafdelingen, omdat de telefoons storen op apparatuur. Bellen met UMA heeft als voordeel dat het een laag zendvermogen hebben. Deze zomer wordt in het ziekenhuis de bekabeling gelegd.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen