Zakenvaccinaties via internet

Array

Carlson Wagonlit Travel (CWT) regelt sinds kort als eerste zakenreisorganisatie in Nederland rechtstreeks via internet de benodigde vaccinaties voor (zaken)reizen. De vaccinaties worden verzorgd in samenwerking met KeurCompany, een bedrijf dat is gespecialiseerd in persoonlijke reisadviezen en gezondheid. Via de website van CWT (carlsonwagonlit.nl) kan men advies inwinnen, informatie opvragen en tevens direct een afspraak maken op een van de tientallen vestigingen van KeurCompany. Cliënten die opzien tegen een injectie, kunnen bij een aantal vestigingen terecht voor een speciaal prikangst spreekuur.Het is de bedoeling zakenreizigers met zoveel mogelijk gezondheidgaranties en -adviezen goed beschermd op reis te laten gaan”, aldus Jan Willem Dekker, Executive Vice President North Europe van Carlson Wagonlit Travel, een wereldwijd leidende organisatie in zakenreizen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen