Rotterdam en thuiszorgorganisaties maken werkafspraken

De zorg voor de klanten en het behoud van werkgelegenheid waren aanleiding voor overleg tussen de grootste thuiszorgorganisaties en de gemeente Rotterdam op 8 oktober 2007. Er is overeenstemming bereikt over de uitgangspunten om de continuïteit van de zorg voor de huidige cliënten en werkgelegenheid te waarborgen. Alle partijen onderschrijven het belang van de gemaakte afspraken. De afspraken vragen nog juridische en financiële toetsing door alle partijen.
Naar verwachting kan over ca. drie weken een oplossing worden gepresenteerd.


VERGEET DE PINKFACTS ACTIE NIET!.

PINKFACTS: LAAT ZIEN DAT JE OM ZE GEEFT! 

In deze actie maand veilen we allerlei Pink Ribbon Goodies op EBAY onder het motto: “Together we can make a difference”

Rob

Recente artikelen