Win 70.000 euro voor vernieuwend zorgproject

Array

De inschrijving voor de Nationale Zorgvernieuwingsprijs is geopend. Organisaties met een goed idee waarmee de zorg of gezondheid te verbeteren is, kunnen hun project insturen. De winnaar krijgt 70.000 euro om het project uit te voeren. Inzenden voor de prijs kan tot 30 november.

ZonMw en VSBfonds willen met de prijs vernieuwende ideeën voor betere zorg en welzijn een kans geven. Vaak komen deze door gebrek aan tijd, geld en ondersteuning niet van de grond. Alle ideeën zijn welkom. Voorwaarde is wel dat het plan vernieuwend is en dat een organisatie het plan (mee) uitvoert.

Niet alleen de winnaar kan zijn project verwezenlijken. Ongeveer veertig ‘indieners’ krijgen tussentijds hulp om hun voorstel nog beter te onderbouwen. Rond de prijsuitreiking worden bovendien activiteiten georganiseerd om voor zoveel mogelijk goede ideeën alsnog financiering te vinden.
www.nationalezorgvernieuwingsprijs.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen