Big!Move wint Juryprijs innovatie eerstelijn

Array

Van acht tot tien heb ik een inloopspreekuur voor somatische aandoeningen. Die patiënten behandel ik snel en tot the point volgens ZZ: ziekte en zorg. Spelen emoties mee? Voelen mensen zich ziek? Dan komen ze op een ander spreekuu rvan mijzelf. Of ik verwijs ze naar een van de andere disciplines in de eerstelijn. Of ze gaan ze naar de Big!Move groep van onze praktijk. En het loopt fantastisch. Aan het woord is huisarts Jacqueline van Riet uit de Vogelaarwijk Utrecht Overvecht Zuid. Zij sprak op 16 november op het congres Recente Ontwikkelingen in de Eerstelijn op het UMC Utrecht. Tijdens het congres trad een jury op zoals tegenwoordig ook gebeurt bij Idols en Dancing with the Stars. Deze jury bestond uit Juliusonderzoeker dr. Henk van Stel, ICT expert en arts Wouter Keijzer, de Utrechtse DHV voorzitter Lidia Ketting, huisarts en Utrechts patientenvoorzitter Ton Zonneveldt. Van Riet won met haar presentatie de juryprijs omdat haar innovatie zowel conceptueel onderbouwd is en aanslaat bij patiënten. De prijs bestond uit 1. eeuwige roem 2. een oorkonde en 3. twee kaartjes voor een musical naar keuze. Wil je meer weten over Big!Move in Overvecht? Surf dan naar www.bigmove-overvecht.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen