Nieuwe server aanstaande

Jullie hebben wellicht al gemerkt, de afgelopen maanden hebben we diverse kleine technische probleempjes gehad. De website wordt een dezer weken verhuisd naar een andere server. De nieuwe host voor Medicalfacts is Geenpunt B.V. en Mijndomein. Medicalfacts.nl heeft goede ervaringen met Geenpunt B.V. In het verleden heeft Medicalfacts.nl. diverse projecten met Geenpunt B.V. en Mijndomein. tot een succes gebracht. In principe merkt u er niets van en veranderd er voor u dan ook niets.

Het kan zijn dat de komende weken sommige artikelen tijdelijk niet te vinden zijn of dat je reactie niet terug te vinden is. Mail ons dan even en we passen het, waar mogelijk, voor je aan. We streven ernaar om het ongemak van onze lezers tot een minimum te beperken. Door deze verhuizing zijn er in de toekomst meer mogelijkheden om verbeteringen door te voeren en de site verder te ontwikkelen met nieuwe functies. Deze vernieuwingen zijn mede mogelijk door onze reclame inkomsten en wij willen onze lezers hiervoor bedanken. De redactie wenst de technici veel succes met deze verhuizing!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "Nieuwe server aanstaande"

  1. Deze vernieuwingen zijn mede mogelijk door onze reclame inkomsten en wij willen onze lezers hiervoor bedanken.

    Is het niet aan de adverteerders te danken dan?

  2. @ Rob,

    Het is een combinatie van beide. Zonder lezers geen adverteerders. Dus door de trouwe lezers kunnen we adverteerders aantrekken en dus dit soort zaken doen.

Comments are closed.

Recente artikelen